Blog

Dnevne aktivnosti

Danas sam uradio dva loga i tek sada vidim da bez konstantnog ucenja nema napretka.

Jucer sam sam dobio tri zvijezde za jedan logo i to mi je dalo snage da nastavim ucenje.

Moja ocjena mog napretka je dva plus i smatram da dosta toga trebam da naucim da bih

mogao reci da znam da radim logo.

Advertisements

Dnevne aktivnosti

Danas gledao tutorijale kako izraditi logo u photoshopu i vjezbao izradu istih.

Dnevne aktivnosti

Opet ucenje photoshopa kao i vjezbanje crtanja sa vektorima. Veoma sporo napredujem i nisam zadovoljan dosad postignutim smatram da mogu jos da napredujem. Nastojim da instaliram adobe ilustrator, jer mislim da bi mi bilo mnogo lakse bilo raditi logo u ilustratoru nego u photoshopu. Dva dana gledam tutorijale i nastojim da naucim kako idealno napraviti logo.

Dnevne aktivnosti

Danas uradio zadacu, poslao logo za jednu consulting firmu. Ucio o vektorskom crtanju u photoshopu.Analizirao dosadasnji rad i shvatio da jos dosta moram uciti rad u photoshopu, pogotovo crtanje vektora, sto cu u narednom periodu dati veci znacaj

Dnevnik aktivnosti

Danas sam se uspjesno ulogovao na stranicu 99 decision. Odabrao sam jedan konkurs za izradu loga za firmu iz Texasa koja se bavi organizacijom vjencanja. Ponovo sam pregledao dosadasnja predavanja vezana za izradu loga. Isto tako sam pregledao i par tutorijala vezanih za ucestvovanje na takmicenju za 99 decision. Danas vjezbam nacin rada izrade loga u photoshopu i nadam se da cu u toku dana zavrsiti logo, onako kako sam zamislio.

Petak 10.06.2016

Danas je napisana domaca zadaca.  Potrudio sam se da naucim neke alatke u Photoshopu i da to primijenim u zadatoj temi za domacu zadacu. Prilicno sam zadovoljan nacinom predavanja gopodina Nedima Sabica i sada sam jos vise uvjeren da cu ostvariti svoj zadani cilj. Pregledao sam nekoliko reklama na internetu da uporedim sa svojom prvom reklamom i mislim da moja reklama zasluzuje ocjenu 2 plus.

First blog post

Nakon 30 godina ponovo sam počeo slušati predavanja i učiti, a za učenje nikad nije kasno 🙂 Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i drago mi je da sam postao dio tima koji će promijeniti način poslovanja u Travniku. Nadam se ću opravdati ukazano povjerenje  Coworking Space WIP Travnik tima!